wie is mottow

MOTTOW IS ESPRESSO

Voor een espresso heb je niet meer nodig dan koffiebonen en water. Minder kan niet en meer is niet nodig. Naast dat ik een enorm liefhebber ben van een heerlijke espresso, ben ik ook liefhebber van ‘minder is meer’.
Vanuit dit mottow maak ik graag prachtige visitekaartjes, uitnodigingen, trouwkaarten, geboorte kaarten en ander drukwerk. samen een espresso drinken?

MOTTOW IS
PIZZA

De basis voor een pizza is bloem, water en tomottowsaus. Heel eenvoudig en een perfect begin om je helemaal te kunnen uitleven. Door het toevoegen van je eigen ingrediënten creëer je iets dat jij bent.
Ik werk graag vanuit een eenvoudige basis en door toevoegen van jouw ‘ingrediënten’ ontstaat er iets dat jij ‘lekker’ vindt.

mottow

MARTIJN OTTO WOLF IS MOTTOW

Zoals je al had begrepen ben ik dol op espresso en zelf gemaakte pizza. Eerlijk en eenvoudig. Dat ben ik ook en zo werk ik ook graag. Ik ben ook: groningen, golfsurfen, klimmen, elstar appels, koken, helvetica, letterpress, vierkantemeter tuin en nieuwsgierig.

Don’t forget the fun and let’s work together!